FAQ and comments

Can I change the default value of how long new items are durable?
Yes. Go to settings and select either 3, 6, 9 or 12 months as the new default value.

Click on an item displays its details. Can a change for how long it is shown?
Certainly. Go to settings and check or uncheck ‘Longer duration messages’.

I have created a number of groups and subgroups just to have something to choose from when I’m creating new items. I can’t see them on the front page. Is there anything wrong here?
No, that is how it should be. The front page displays only the groups and subgroups that actually contain at least one item.
However, you can see all the groups and subgroups if you go to Searches -> All groups and subgroups.

Can I make a back-up of my data?
Yes, click the cloud with the arrow on the top of the front page. All data is stored in the file ‘frostbyte.db’ i ‘/Download’ on your device and from there you can copy it to somewhere else like GoogleDrive or DropBox.

Data is restored in two steps: First copy the file ‘frostbyte.db’ to ‘/Download’ on your device. Then select ‘Restore data’ from the menu on the front page in Frostbyte.

Do a backup of your data often to get familiar with how it is done. I doesn’t take long to create a lot of valuable data and you should keep it safe.

12 thoughts on “FAQ and comments

 1. Kamilla Keller Madsen says:

  Ville ønske den blev lavet som download til apple produkter. Det er lige den app jeg har manglet!! ??

  • Hej Kamilla, der er ikke planer på bordet lige nu om en Apple udgave, for det er temmelig kostbart at udvikle til iOS.
   Måske burde der være en til iOS alligevel, for der er en del, der spørger om det. Anyways, så noterer jeg mig dit ønske og ser tiden en smule an.
   Vh, Hans

   • Er i kommet tættere på en ios-version?

    • Hej Rasmus,

     Nej, det er meget kostbart at udvikle til iOS, så det er jeg gået fra. Imidlertid kan du jo altid køre FrostByte på en (måske udrangeret) Android telefon eller tablet og så forbinde til den fra en Mac, iPhone eller iPad vha den nye FrostByte Web feature. Det er nemt og fungerer godt efter tilbagemeldingerne at dømme 🙂

     Mvh, Hans

 2. Kan man dele indhold, så man kan se indholdet på 2 enheder og opdateret?

  • Hej Mikael, det kan man ikke som FrostByte virker lige nu, men det er en ting, der bliver arbejdet på at få indført. Mvh, Hans

 3. Så fik jeg endelig set hvad jeg har købt :$ Ja, og da jeg så skulle igang, gik det ikke helt som ventet :$

  Der er flere ønsker fra min side til app’en – det første er at man frem for #Nr, også kunne vælge at skrive et navn selv. Det er fint med #Nr på egne produkter, men jeg ville gerne kunne se hvad det er – fx diverse gryderet-portioner :$ Måske jeg bare ikke har luret programmet endnu.
  Men må se hvordan det går jeg når skriver det ind fra noten jeg lavede igår – for det var ikke som jeg havde forventet, så papir og blyent måtte lige i brug.
  Til indkøbsseddel bruger jeg en anden app, som desværre ikke har mulighed for udløbsdatoer så vidt jeg ved i nogle af de “grupperinger” man kan lave (og dermed også kan bruges til andet ned lige indkøb) – for den del er rigtig skøn at have.

  En ide – måske at man i app i menuen kunne se en liste over hvad fx frugt, smør, kød, gryderetter mm ca hedder i anbefalet tid som max i fryseren.

  • Hej Annika,
   Tak for din tilbagemelding, jeg håber du bliver gode venner med både FrostByte og måske også bedre venner med din fryser 🙂
   Hensigten med kun at skrive nummer + antal og dato på hver linie er at holde brugerfladen så overskuelig som muligt. Klikker du på en linie popper der en besked op med alle oplysninger om den linie du klikkede på. Beskeden forsvinder af sig selv efter et par sekunder – jeg ved ikke om du allerede har opdaget det? Overskriften med Gruppe og Undergruppe er der hele tiden.
   Jeg vil helst ikke stå inde for en anbefalet holdbarhed for frosne varer, da det er et meget følsomt område. Både teknisk og politisk. Der findes mange gode bud på anbefalet holdbarhed og da det også er et spørgsmål om ens egen holdning, vælger man den, der passer en selv bedst.
   Mvh, Hans

 4. Maj-Britt Kjerrumgaard says:

  En demo udgave som virker i måske 14 dage for derefter at skulle betale ville være rimelig for man køber jo i blinde

  • Hej Maj-Britt,

   Jeg har ikke lavet en demo udgave og gør det heller ikke da det er et større projekt og man kan altid fortryde sit køb indenfor to dage som standard. Alternativt kan man bede om at få hele sin betaling tilbage hvis man ikke føler sig glad eller noget, det er bare at henvende sig.

   Mvh, Hans

 5. Finns appen kvar?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *